Spullen doneren

Kleine goederen zoals spullen in en rondom huis, kleding, beddengoed etc kunnen rechtstreeks ingeleverd worden aan de Vierlinghstraat 10b te Werkendam. Vragen over kleine spullen kunnen gesteld worden via de mail info@stichtinggsw.nl

U bent altijd welkom om tijdens de donatiedagen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tijdens de  openingstijden uw spullen te doneren!

Vrijwilliger worden?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Als vrijwilliger van GSW helpt u andere mensen alles zo soepel en netjes te laten verlopen. Bent u zo’n topper die ons komt helpen? Vraag vrijblijvend meer informatie op via het contactformulier of kom even langs tijdens de openingstijden!

Geld doneren

U wilt liever onze stichting helpen met een financiële donatie? Dat kan en mag uiteraard ook!

Doneer direct met onderstaan formulier en betaal met iDeal! Handmatig overboeken mag uiteraard ook naar NL26 RABO 0182 4990 73 tnv Stichting GSW.

Doneren € -