“Het bij elkaar brengen van overschotten en tekorten.”

Marget is als bestuurslid betrokken bij Stichting GSW. ‘Ik hoop zo dat de rol in het bestuur er één van verbinding kan zijn.’

Margret van Wijk volgt het succesvolle initiatief van Autje ook al enige tijd. Samen en betrokken zijn haar kernwoorden en die sluiten goed aan bij het welzijnswerk van GSW.

De enorme drive van Autje en één van haar motto’s ‘het bij elkaar brengen van overschotten en tekorten’ staat dichtbij dat wat Margret zeer aanspreekt.

Maar ook het laagdrempelige; ontmoeten bij een simpel kopje koffie. En mooi als er dan een ook een zinvolle dagbesteding kan ontstaan door GSW

In het dagelijks leven werkt Margret bij woningcorporatie Woonlinie. Ook daar gaat het over één van de eerste levensbehoeften; een dak boven je hoofd. Zeker voor mensen met een kleinere beurs.

‘Ik hoop zo dat de rol in het bestuur er één van verbinding kan zijn’, zegt ze. ‘En dat dat weer leidt tot het nog meer bereiken van kwetsbare inwoners’.

Nevenfucties: Adjunct Directeur Woonlinie , lid ledenraad Rabobank